U smile

  • Justin Bieber ‎2 days until U SMILE!

    http://www.youtube.com/watch?v=TjsTjF2VXsU
    www.youtube.com
    See the E! News exclusive premiere of Justin Bieber's new music video for "U Smile" on Thurs., Sept. 30 at 7/6c and 11:30/10:30c.




    Oj texten kanske blev lite konstigt...
    Men som sagt, 2 dagar tills musikvideon till U smile kommer ut! :)


  • Where are you now (new 2010)



    Jag tyckte faktiskt den här låten var jätte bra!
    Kanske lite bättre en den vanliga.
    Eller vad tycker ni?



    Justin Twittrar:

    "i happen to know everything there is to know about maple syrup" http://www.youtube.com/watch?v=YWvL8Uw-FVc
    about 7 hours ago via web

    Im thinking pancakes for breakfast....with some nice maple syrup. Who doesnt love maple syrup? I love maple syrup....
    7 hours ago via web



    Justin i senaste Frida-tidningen!








    Förlåt för inte så bra bilder. Jag satt och tog jätte många kort och jag hoppas ni ser!
    Annars kan ni ju kika efter i affärerna om ni kan hitta tidningen när det kommer ut :P


    Godiset innan scenen ! :)




    Justin äter alltid godis innan han går på scenen. Justin är just nu på sin nordamerikanska "My World Tour" och det har visat att han gillar att få en sockerkick innan han kliver ut på scenen. UsMagazine.com rapporter att Justin's "pre-show mellanmål favoriter är Sour Patch Kids och Gummy Worms".

    Otroligt Justin, när han är på sin tour, går musiker, dansare och alla andra anslutna till turnén tar i sig 10.000 pommes frites varje dag och 75 Starbucks drycker.

    - Naanoo



    Lea Michele pratar om Justin





    Då ingenting är officiellt än, Michele från "Glee" pratade med Lea om Justin Bieber och möjligheten för honom att göra ett framträdande på showen:

    "Jag vet inte om Justin Bieber kommer att vara med i showen, men han skulle vara häftigt. Men jag kommer att berätta detta - uppseendeväckande nyheten från Lea Michele! - Vi kommer ha en Oscar vinnare med i Glee under de närmaste episoder och det är inte Justin Bieber".


    Då får vi hoppas att Justin får vara med i Glee!
    Eller vad säger ni? :)



    Msn - Justin Bieber





    Jasmine Villegas om Justin:

    Jasmine Villegas insisterar att Justin är äkta. "Justin bara 100 procent real med sina fans och hans vänner. Han ger alla sin fulla personlighet", sa Jasmine.

    "Det är en riktigt bra sak om honom. Han är inte fake alls. Han är precis som, 'Jag är Justin, här är jag'", berättar hon.

    "Han är bara en utåtriktad person. Han är rolig. Men han är bara så random!"

    - Showbizspy


    Ensam Justin




    Justin känner sig ensam. I en intervju med brittiska Daily Mail, erkände Justin att han saknar sin familj och vänner när han är på turné.

    "Det går upp och ner, min mamma är min mycket stolt", sa han. "Min pappa, han saknar mig. Jag ser inte honom så ofta".

    "Du måste följa dina drömmar. Min mamma hade ett jobb och var inte med mig, så jag ogillade det jobbet, men vi behövde pengarna".

    "Jag är ensam, ja. Jag vill umgås med mina vänner, men jag behöver trygghet. Jag ska försöka då med min hund på turèen i ett par veckor".

    Justin avslöjade nyligen att han och hans mamma var tvungen att leva i en "liten, sjaskig lägenhet" när hans föräldrar skildes. "Mina föräldrar skildes när jag var riktigt liten. Jag växte upp med min mamma - och inte mycket pengar", säger han .

    "Efter min föräldrars skilsmässa, bodde mamma och jag i en liten, sjaskig lägenhet men trots vår finansiella situation var vi alltid ett bra lag."

    "Det är tråkigt för ett barn när en förälder lämnar, det gör att du inte mår bra men det läge som jag är i nu, när jag ser tillbaka är det som att "Jag är så välsignad".

    - Showbizspy



    "Justin kommer inte sluta som nästa MJ"




    Justin som bara blir mer populär med tiden. Men kommer hans hektiska arbetsschema, isolering från samma ålder kamrater och hans ansvarsområden vid 16 års ålder få honom att sluta som andra tragiska barn stjärnor som Michael Jackson, Corey Haim och Lindsay Lohan?

    "Jag tänker inte låta honom gå på fel väg. Inte en chans", säger hans manager, Scooter Braun. "Jag tänker inte låta det hända", berättar Scooter till Daily Mail.

    Scooter, som kallar Justin "en stor kille som är omtänksam, smart och jobbar hårdare än någon vuxen jag någonsin arbetat med," vet att Justin är avsed för storhet och kommer inte att falla offer för drogmissbruk, alkoholism eller depression som andra barn världsstjärnor före honom har.

    Justin, vars mamma Pattie Mallette reser med honom, har sagt att han tar en dag i veckan ledigt till att idrotta, koppla av, ta igen sömn, och umgås med vänner. Han studerar 4 timmar om dagen på vägen.
    Det är en hektisk, ansträngande livsstil, men Justin verkar ta det bra än så länge.

    Men trots att han har så många fans världen över, är fortfarande Justin blygsam och sansade omallt smicker.

    "Det är inte äkta kärlek, säger han. "Du kan säga att det är, men det är inte. [Mina fans] vet inte vem jag är."

    - Examinator




    2 korta saker om Justin :)





    1. Justin's CSI avsnitt tog in hela 14,6 miljoner tittare!!!!

    2. Justin Bieber älskar när hans fans försvarar honom.


    Ojojoj, Justin! Du drar med dig många tittare!!



    Justin video




    :)


    Inte äkta kärlek...





    De verkar som om att justin börjar bli lite ensam nu under turnén och han dissar även alla belibers i hans senaste intervju! Justin hade en interjuv med Daily Mail och när reporten sa hur mycket hans fans älskar honom så svarade Justin, "Det är inte riktigt kärlek. Du kan säga att de är det, men det är inte det. Dem vet inte vem jag är personligen."  - Dåligt justin.. Att säga att vi inte vet vem du är personligen kanske du har rätt i men att de inte är äkta kärlek...





    Lite roliga och fina bilder på Justin :D










    Haha, första och sista bilden var ju jätte roliga! :D
    Han är ju för rolig.



    JUSTIN - TEEN VOGUE












    TAYLOR LAUTNER FAKTA

    Taylor Daniel Lautner, född 11 februari 1992 i Grand Rapids, Michigan, är en amerikansk skådespelare och kampsportsmästare. Han är mest känd från Twilightfilmerna, där han spelar Jacob Black. Han har medverkat i filmerna Twilight, New Moon och Eclipse, och kommer att medverka i den kommande filmen, Breaking Dawn, där Jacob Black får en mer framträdande roll. Det var inte säkert att Taylor skulle få rollen, så han tillbringade flera timmar på gym en längre tid för att få rollen. Han lyckades då uppnå regissörens krav.

    Taylor började med kampsport redan som 6-åring på Fabiano's Karate School i Holland, Michigan. När han var elva år gammal var han rankad etta i världen för NASKA Black Belt Open Blanketter, Musical vapen, traditionell vapen och traditionella former. Han blev inbjuden att träna med världsmästaren Mike Chat, och när han var tolv år vann han tre guldmedaljer i junior-VM.
    (Dessa första stycken är tagna från Wikipedia men i mindre text.)




    Första audition till skådespeleri var till en reklamfilm till Burger King. Han tyckte att skådespeleriet var kul och blev intresserad och ville därför satsa på det. Han och hans familj flyttade sedan till Los Angeles så att Taylor kunde satsa på skådespeleriet.
    2005 fick han en roll i Fullt hus igen.
    År 2005 var han även med i 3D - filmen På äventyr med Sharkboy och Lavagirl.

     Taylor i Fullt hus igen.



    JUSTIN BIEBER GET THE SCOOP



    http://cdon.se/b%C3%B6cker/bloom,_ronny/justin_bieber-7682115


    JUSTIN TWITTRAR

    Justin Bieber justinbieber
    I get asked all the time would I date a fan and my answer I would date whoever I fall IN LOVE with, and yes that could be a fan




    Serie: Fame: Justin Bieber








    Justin som täcke...

    Designern Lady Sandra från Home Fashions har gjort Justins ansikte på lakan och örngott till "snuttefiltar", plädar, duschdraperier och badlakan.



    Sweet dreams med Justin! ;)



    "The Top 50 Hottest Lads Of 2010"

    Så här ser en liten bit av SugarScape's "The Top 50 Hottest Lads Of 2010". Håller du med listan?
    46. Justin Bieber
    35. Christian Ronaldo
    30. Joe Jonas
    22. Liam Hemsworth
    15. Nick Jonas
    12. Robert Pattinson
    9. Taylor Lautner
    7. Kellan Lutz
    5. Zac Efrom

    - OceanUp.com



    Justin @CSI


    Aww vad söta! :)








    U smile videon släpps nästa vecka! :)


    En bild från inspelningen av U Smile.

    Justin har reta fansen om den pågående utvecklingen av hans senaste musikvideo. Men det ser ut som att väntan snart är över. 

    I lördags gjorde Justin äntligen beskedet att musikvideon till hans singel "U Smile" kommer att ha debut på mindre än en vecka. Justin kom med nyheten först till hans lojala Twitter anhängare genom att säga: "Jag har nyheter ... U SMILE video premiär är den 30 september! ... Ja jag nästa vecka!"

    I en intervju med MTV News, sa Justin: "'U Smile' är en av de bästa låtarna jag någonsin spelat in. Det är verkligen en återgång till de stora skivor jag lyssnat på när jag växte upp. ... Jag skrev det för alla mina fans som fick mig hit".

    Ursprungligen släpptes 'U Smile' som den andra enbart digitala singeln från andra halvan av Justin debutalbum den 16 mars 2010. 

    Ser du fram emot att se det nya musikvideon till U Smile?

    - Examiner


    JSYK om Justin och Jasmines kyss



    På tisdagen kom bilder på när Justin kysste Jasmine Villegas ut på Internet och orsakade en uppsjö av rykten, Twitter handlingar och massor av hype.
    Beliebers världen över surrade om gnistan mellan de två "My World" tour kompisarna, varav de flesta var inte så nöjda med situationen. Med så många JB fans twittrande om kyssen,blev Jasmine snabbt ett trend ämne på Twitter. Beliebers twittrade både till Justin och Kaliforniska Jasmine frågandes om händelsen, och att de skulle sluta följa Jasmine på sajten. För det mesta var Justins fans ganska upprörda över bilderna på honom och Jasmine kyssandes i Venedig, Kalifornien
    "De passar inte alls, det borde vara jag"
    , skrev en JSYK läsare i kommentarerna i vårt ursprungliga inlägg. Många fans relaterade till Justins låt: "That should be me" men andra försökte att sätta en mer positiv vinkling på nyheterna genom att skicka det här meddelandet runt på Twitter :"RT detta om du inte är avundsjuk på Jasmine Villegas för att du vet att du kommer gifta dig med Justin till slut."
    Varken Justin eller Jasmine har gjorde ett uttalande om händelsen, och Justin, som vanligtvis är super aktiv på sitt Twitter-konto, har varit relativt lugnt på mikro-blogging sidan efter bilderna dykt upp.

    -JSYK



    Justin om sin bok:






    Fun facts about Justin:


    - Justin "skakar" på sitt hår var 5:e minut.

    - Justin tror att han ärvt sina ögon och näsa från sin pappa - Jeremy Bieber. Han tror också att han fått sina läppar från sin mamma, Pattie.

    - Han skrev "Favorite girl" till Taylor Swift och han skulle beskriva henne som "söt", "smart" och "talangfull".

    - Hans längsta förhållade var tillsammans med Caitlin Beadles och det varade i 7 ½ månad! :)

    - Justin var den första som var med i The View två gånger i rad.

    - Även om Buzz Lightyear var hans favorit leksak när han växte upp så gav han endå bort den till en vän.

    - När JB körde Sean Kingston's Ferrari var han tvungen att sitta på något så att han kunde bli lång nog.

    - Justin's halvbror, Jaxon föddes 20 November 2009.

    - Under release partyt till My World 2.0 spelade Justin bowling med Nick Cannon och Justin vann.

    - När Justin var fyra år köpte han sitt första trumset.

    - Justin's mormor är en talangfull pianist.




    Justin tar upp Jazmyn på scenen






    Fans säger om Justin




    Från Aisha: Jag träffade Justin på hans Maryland State Fair konsert. Han är den sötaste killen någonsin. Hans röst är så djup, det är craazy! När vi gick in så sa han "hey damer." Folk som säger att Justin är oförskämd vet inte vad de säger. Han är den sötaste killen någonsin.

    - OceanUp



    Billboard listan

    Billboard har lagt upp sin nya "21 under 21" lista. Så här såg den ut:

    1: Taylor Swift
    2: Justin Bieber
    3: Selena Gomez
    4: Charice
    5: Soulja Boy
    6: Nick Jonas
    7: Willow Smith
    8: Demi Lovato
    9: Greyson Chance
    10: Miley Cyrus
    11: Lex Luger
    12: Taylor Momsen
    13: Chris Colfer
    14: Miranda Cosgrove
    15: Diggy Simmons
    16: Wonder Girls
    17: Never Shout Never
    18: New Boyz
    19: Nikki Yanofsky
    20: Cody Simpson
    21: Sean Kingston





    Detaljer om Justins nästa album





    Justin play’s 3fly’s up with the Boys






    Hela CSI - avsnittet!

    Här kommer hela CSI - avsnittet som Justin var med i!




    Jasmine Villegas om: Justin Bieber




    MSN om "Hon är Justin Biebers nya kärlek"




    Taylor Lautner i Julia tidningen







    Han är även med på en annan sida i tidningen.




    Justin bieber är avslöjad, när man ser han kyssa...



    Ledsen tjejer, det ser ut som om Justin Bieber är tagen! Han sågs kyssa sångerskan Jasmine Villegas, tjejen som öppnar hans konserter i baksätet i en bil på väg till ett genrep i Venice, Kalifornia. Vi vet vad ni tänker, hon är den mest lyckosamma 16-åriga tjej världen någonsin har skådat! Se deras passionerade kyss här.

    Posh24


    DAGENS HETING :

    Blir Taylor Lautner!!! Eftersom att det blivit så seg bloggning om honom på sistone så blir ju han självklart dagens heting ;)




    RÖSTA PÅ JUSTIN - MTV

    Rösta på han gör du här - http://ema.mtv.se/rosta

    De kategorier han är med är : BEST NEW ACT , BEST MALE OCH BEST PUSH ACT !
    Kom igen nu folk - RÖSTA RÖSTA RÖSTA o.s.v :D





    FLASH MOB VIDEON!

    Här kommer den riktiga och hela videon på Flashmoben!




    Flash Mob Stockholm


    Senaste på twitter:

    • justinbieber

      

    • we didnt know about this and voting ends today. LET'S GO! lol - http://bit.ly/8XLWuZ

      about 5 hours ago
      via web

     

    •  

    • about 5 hours ago
      via web

     

     

      

     

     

     

     

      

     

    got some incredible fans out there. i promise to never change...will always be grateful...always be the small town kid livin a dream. thanks
    but honestly... u guys are AWESOME!! @thatrygood stay calm! stay calm! we got a show to do 2nite! nobody FREAK OUT!!! haha no lie...always feel good reading all your tweets. what is your most random thought?
  •   
  • Where's Waldo?




    Förlåt... Det kanske blev lite knas med texten men jag hoppas ni förstår! Det var iallafall några av justins nya tweets från idag! Kika in hans twitter: twitter.com/justinbieber om ni vill läsa mer :P





       TEEN VOGUE is on shelves. we had a little Beatle remake shoot inside. Check it out. The Beatles = incredible --- http://bit.ly/bEfwGw about 5 hours ago via web


    Wake up Calgary!! Last stop in Canada until Oct 19th. Been loving being on the home turf. Blessed to be making music about 5 hours ago via web
       VOTING is HERE! - http://polls.j-14.com/featured we didnt know about this and voting ends today. LET'S GO! lol - http://bit.ly/8XLWuZ
  •       and for my spanish speaking fans...i must return the favor... Te Amo Mi Amor


  • and for all you Brazilian fans making these trending topics...thank u and i will see u soon
    Edmonton thank u!
    yo @kennyhamilton I dont need security...i got this. me and the ladies r all good. haha - http://www.youtube.com/watch?v=eKwHE_HC_UI
    VOTING is HERE! - http://polls.j-14.com/featured

    about 5 hours ago
    via web
     

    Scooter braun twittrar om justin:

    Scooter Braun scooterbraun
      
    so let me be clear... @justinbieber is a great kid who is caring, smart, and works his ass off harder than any adult i have ever worked with about 2 hours ago via web



    Flash mob



    Haha vad kul Tilda & Amanda är ju där! Skulle jätte gärna vilja gå på den men jag kom på det klockan 12 idag då den redan hade börjat, skulle jätte gärna veljat gå men kunde inte ta mig dit på nått sett...


    God nyhet!

    Det är sagt att Justin Bieber kommer till Sverige första maj, 2011.
    Man kan köpa biljetter 17 november!
    Nu blev alla glada va?
    ;)

    Länkbyten




    Visste du att.....

    Justin aldrig har aldrig samarbetat med en vit sångare.
    Justin gillar när tjejer är kortare än honom.
    Justin smäller till sin röv när han dricker redbull haha!
    Justin hatar när hans fans anfaller honom.
    Justin ignonerar folk ibland när han är arg.
    Justin har sagt att om hans flickvän kunde sjunga så skulle han sjunga en duett med henne.
    Justin är vänsterhänt.
    Justin erkänner att han alltid flörtar.
    Justin vill ha en tjej som har långt hår så han kan leka med det när han har tråkigt haha :)
    När Justin är nervös inför tjejer så biter han sig i läppen eller kollar ner.
    Dom senaste åren så har Justin sålt mer än 4 miljoner av hans album.
    Man kunde va med i U smile videon, man hade 24 timmar på sig att skicka in ett bidrag tro jag.
    Justin hjälpte en gammal tant över vägen när han var liten, aww :)
    Justin inte hade någon aning om att han skulle bli såhär känd.
    Justin's fullständiga namn är Justin Drew Mallette Bieber.
    Justin föredrar brunetter.
    Justin's favorit dricka är apelsin juice.
    Justin borstar sina tänder i duschen.
    Justin en gång pratade med ett fan och så började hon gråta och då torkade han bort hennes tårar, så gulligt :)
    En gång så hittade Pattie (Justin's mamma) Justin i gaderoben och han hade choklad över hela hans ansikte haha.
    Justin inte är så bra på matte.

    Källa





    Intervju med Radio Disney






    J-14 - RÖSTA PÅ JUSTIN BIEBER OCH TAYLOR LAUTNER


     Under fyra dagar under Labor Day helgen, var fem av de kategorier meddelade uteslutande på j14.com varje dag och tusentals kommenterade om vem som skall utses för varje kategori.
    J-14 redaktörer tittade över alla förslag och nu har vi stolt presentera ditt 2010 Teen Icon Award nominerade!


    LISTAN PÅ DE NOMINERADE:

    Bästa Sångartisten
    Jason Derülo
    Justin Bieber
    Katy Perry
    Ke$ha
    Lady Gaga
    Taylor Swift

    Bästa bandet
    Allstar Weekend
    Boys Like Girls
    Forever the Sickest Kids
    Jonas Brothers
    Paramore
    We The Kings

    Bästa sång
    “Airplanes” – B.o.B. ft. Hayley Williams
    “Baby” – Justin Bieber ft. Ludacris
    “California Guris” – Katy Perry ft. Snoop Dogg
    “Tik Tok” – Ke$ha
    “Bad Romance” – Lady Gaga
    “OMG” – Usher ft. will.i.am

    Den bästa kändisen inom twittervärlden
    David Archuleta
    Joe Jonas
    Justin Bieber
    Katy Perry
    Kim Kardashian
    Ryan Seacrest

    Sötaste Paret 2010
    Joe Jonas and Demi Lovato
    Kevin and Danielle Jonas
    Liam Hemsworth and Miley Cyrus
    Rob Pattinson and Kristen Stewart
    Spencer Pratt and Heidi Montag
    Zac Efron and Vanessa Hudgens

    Bästa manliga Skådespelare inom Film
    Daniel Radcliffe, Harry Potter and the Deathly Hallows
    Jaden Smith, The Karate Kid
    Logan Lerman, Percy Jackson and the Olympians: The Lightning Thief
    Taylor Lautner, The Twilight Saga: Eclipse
    Rob Pattinson, The Twilight Saga: Eclipse
    Zac Efron, Charlie St. Cloud

    Bästa kvinnliga Skådespelare inom Film
    Amanda Seyfried, Dear John
    Dakota Fanning, The Twilight Saga: Eclipse
    Emma Stone, Easy A
    Emma Watson, Harry Potter and the Deathly Hallows
    Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse
    Miley Cyrus, The Last Song

    Bästa Film
    Dear John
    Easy A
    The Karate Kid
    The Last Song
    The Twilight Saga: Eclipse
    Valentine’s Day

    Bästa hjälpsamarbete [Volontär / göra ett bra arbete]
    Chelsea Staub, Harmonies for Haiti concert
    Ian Somerhalder, Fundraising for Gulf oil spill victims
    Jordin Sparks, National Pledge Against Texting and Driving
    Selena Gomez, Volunteering in Africa for UNICEF
    Sophia Bush, Fundraising for Gulf oil spill victims
    Taylor Swift, Fundraising for Nashville flood victims

     Fan Favorit
    Cody Simpson
    David Archuleta (Arch Angels)
    Glee (Gleeks)
    The Kardashian Sisters (Dash Dolls)
    Lady Gaga (Little Monsters)
    Tokio Hotel

    Bästa TV Skådespelare
    Chace Crawford, Gossip Girl
    Cory Monteith, Glee
    Daren Kagasoff, The Secret Life of the American Teenager
    David Henrie, Wizards of Waverly Place
    Nick Jonas, JONAS L.A.
    Sterling Knight, Sonny With a Chance

    Bästa TV Skådespelare
    Lea Michele, Glee
    Lucy Hale, Pretty Little Liars
    Miranda Cosgrove, iCarly
    Nina Dobrev, The Vampire Diaries
    Selena Gomez, Wizards of Waverly Place
    Victoria Justice, Victorious

    Bästa TV Show
    Big Time Rush
    Glee
    iCarly
    Pretty Little Liars
    Sonny With A Chance
    The Vampire Diaries

    Manlig Ikon Stjärna
    Joe Jonas
    Justin Bieber
    Nick Jonas
    Rob Pattinson
    Taylor Lautner
    Zac Efron

    Kvinnlig Ikon Stjärna
    Demi Lovato
    Kristen Stewart
    Lady Gaga
    Miley Cyrus
    Selena Gomez
    Taylor Swift

    Ikon Triple Threat [skådespeleri, sång och dans
    Alyson Stoner
    Big Time Rush
    Demi Lovato
    Julianne Hough
    Justin Bieber
    Victoria Justice

    Iconic Web Star
    Charlie McDonnell (Charlieissocoollike, charliemcdonnell.com)
    Crying Cody (3-year-old who cried over Justin Bieber, youtube.com/Chynanny)
    Blair Fowler (JuicyStar07, blairfowler.blogspot.com)
    Lucas Cruikshank (Fred Figglehorn, youtube.com/fred)
    Ryan Higa & Sean Fujiyoshi (Nigahiga, youtube.com/nigahiga)
    Zach Sang (Zang Radio, goomradio.us)

    Ikon för år 2010
    Justin Bieber
    Miley Cyrus
    Nick Jonas
    Selena Gomez
    Taylor Lautner
    Taylor Swift

    RÖSTA HÄR!



    Taylor Lautner papparazzi




    Eclipse DVD och bluray

    Hej, såg igår på en engelsk hemsida att man kan förbeställa eclipse, men det stod inte vart.




    Justin tappar trumpinnen?




    Har ni tänkt på att Justin tappar trumpinnen när han spelar?
    Råkar han bara tappa den eller är det kanske planerat..?
    Spola fram till ca 03.40 om du vill se när det hände!



    Svar på kommentar



    Ebba här får du svaret de finns HÄÄÄR http://www.walmart.com/search/search-ng.do?search_constraint=0&ic=48_0&search_query=justin+bieber&Find.x=0&Find.y=0&Find=Find



    Jag laddade ju ner flera appar från Itunes. Så då får man gå in på Itunes och sedan söka på "justin bieber" efter det trycker du på appar och sen kan man ladda ner till Iphone/Ipod annars kan du ju bara spara dessa bilder från vår blogg om du gillar dom ;)




    Justin twittrar



    Moviefone Slutet av sommaren, Film Röstning



    Vilken film var mest värt dina pengar?

    The Twilight Saga: Eclipse 71%

    Vad var den bästa tjejfilm?

    The Twilight Saga: Eclipse 83,3%

    Vem var sommarens sexigaste kvinna?

    Kristen Stewart, The Eclipse 61,4%

    Vem var sommarens hetaste man?

    Robert Pattinson, The Eclipse 68,4%

    Vilket är ditt favorit par på skärmen?

    Robert Pattinson & Kristen Stewart, The Twilight Saga: Eclipse 83,7%

    Vad var sommarens bästa uppföljare?

    The Twilight Saga: Eclipse 78,8%

    Vad var det bästa flämtning-värdig stund?

    Bella & Jacob's kyss, The Eclipse 66,4%




    Lily Collins: “Taylor Signerar Autografer Kl. 5.30am till hans fans.”



    Skådespelerskan Lily Collins är dotter till låtskrivaren Phil Collins.
    Lily Collins spelade Leigh Anne Tuohy's tonåriga dotter i The Blind Side. Lily är med andra unga stjärnor i Unga Hollywood 2010 del av Teen Vogue. Lily berättade Teen Vogue att vara Phil Collins dotter är inget frikort. Hon sa, "I slutändan är ett namn bara ett namn. Det kan få dig genom dörren, men du behöver något att backa upp det. "

    Lily Collins kommer nästa stjärna i
    Abduction med Taylor Lautner. Hon beskriver Taylor som realistisk och säger att han "skriver autografer kl 5:30  för fans som har väntat tio timmar."

    Översatt det själv och google fick översätta också, så hoppas det gick att läsa


    Justins sings happy birthday

    Justin Bieber was one of the few musicians that The American Cancer Society added to its Birthday Campaign. Justin said, “Hopefully me singing Happy Birthday to people through this effort will make them smile.” Adorable! Joining Justin Bieber are Jack Johnson, Colbie Caillat, Maroon 5, and other artists who did their own versions of Happy Birthday.

    What do you think of the video? Wouldn’t it be awesome to have Justin Bieber sing Happy Birthday to you? We would love it!






    Om justins dejting



    Med alla rykten som flyger runt om Justin Biebers dejting, det är definitivt säkert att säga att Justin är singel!
    Han försöker dock att stanna singel?! Han visade Människor på MTV Video Music Awards, "jag är ute och kollar, men jag försöker att stanna singel." Med Justin's fullspäckade schema och alla de saker han har att göra, undrar vi hur mycket tid han har att ägna en speciell flicka? På frågan vad han såg att en tjej sa han, "en idealisk tjej är någon som är rolig - som kan få mig att skratta och någon som har fina ögon och ett vackert leende." Aww! Hur söt! Vi hoppas bara att Justin är lycklig!
    Vad tycker du? Om Justin stanna singel? Ska han dejta? Vi vill veta vad du tycker!








    Simrin twitpics



    Simrin, en av dansarna på VMA och Justin!










    Akon är Justin pappa?

    Inte undra på Justin Bieber har så mycket talang - Akon är hans pappa!

    Hollyscoop pratade med Akon på VMA vita mattan, och han skämtade om att Justin var hans son.

    "Han är min son," sa Akon skämtsamt. "Vi fick reda på nyligen att han är min son ... när han kommer in fråga honom!"

    Kanske syftade Akon på buset som Justin gjorde på honom i somras. Enligt rapporter tog Justin Akons nummer från sin chef och ringde honom för att säga: "Pappa varför inte du älskar mig?"

    "Det viktiga är, att du måste växa tillsammans med fans," förklarade han. "Man kan inte ständigt underhålla barn. Du måste sakta ner examen för att bli vuxen, och det är den svåraste delen".

    "Justin Timberlake gjorde det framgångsrikt", påpekade Akon.





    Justin @Ellen





    Justins 3D film

    Såg att Justins 3D film släpps 11 februari i USA!
    Jag tycker det ska bli jätte roligt att se den när den kommer ut!
    Längtar ni lika mycket som jag? ;)



    Justins dröm





    Mamma som vakt, hela tiden



    Innan Justin går på turné så får han en rad beställningar från sin mamma som ska uppfyllas. Justin's mamma, Pattie, vaktar hela tiden, vilket gör att han inte kan lämna linjen.

    Det verkar dock som Justin är att ha lite mer frihet. Enligt Daily Star, så är inte han i behov av tillsyn från sin mamma hela tiden och njuter av möjligheten att göra vad han tidigare inte kunde:

    "Han har utrustat sin turnébuss med ett gäng tillbehör, ett minigolfbana, en plasma-TV och ett kylskåp fullt av pizza", säger en källa.

    "Allt detta är saker som hans mamma hade förbjudit".




    Justin Bieber foton när han var (är) i LA för att spela in videon till U Smile




























    E News




    Justin tröjor




    Tycker ni om någon speciel, vilken? Själv gillar jag alla.


    Justin App till Ipod tuch

    Hej för någon vecka sedan laddade jag ner lite gratis Justin appar från Itunes. Och en var med lite bilder! Här kommer dom!
    Förlåt för att jag inte orkar beskära dom!
































    Första bilden är så söt, eller vad tycker ni? :)
    Det var lite bilder





    Justin uppträder mitt på gatan!

    Tittut, det är Justin Bieber!

    Hans fans var så glada!








    älskar verkligen sina fans! I veckan under MTV VMA Awards i Los Angeles dök han upp mitt i LAs gator och höll ett massivt överrasknings uppträdande mitt på gatan! Det dröjde inte länge tills hundratals fans fick nys om det och gatorna var snabbt packade med glada folk som skrek, dansade och sjöng till Justins låtar!







    Justin Bieber

    Justin off the market?




    Justin är med ungefär vid 00.30. De säger att han är 5.5, det betyder att han är ca 168 har jag hört! :)




    Justins mamma vill till Sverige? :)



    Åh vad roligt att se! Justin, gör nu som mor din säger! haha men hoppas dom kommer hit så fort som möjligt! :)



    Justin i Will Smiths nya film? :P



    Justin kommer att spela i Will Smiths nya film. Justin träffade Will Smith vid inspelning "Never Say Never" och uttryckte sitt intresse av skådespeleri.

    Och efter fotograferingen av ett framträdande på CSI: Crime Scene Investigation, har han ett topphemligt utvecklingsavtal med producent-och stjärnan Will Smith.

    Justin's manager, Scooter Braun bekräftade att Justin kommer arbeta med en långfilm som produceras av Smith och hans företag, Overbrook. Scooter berättade till den amerikanska tidskriften Teen Vogue, filmen är "ett fiktivt verk som kan ha vissa likheter med hans (Justin's) liv", rapporterar Daily Star.

    Det förväntas starta produktionen nästa vår eller sommaren 2011.

    - Aceshowbiz.com



    Tweet från Justin:

    Justin Bieber justinbieber
      
    today is gonna be a great day because I get to spend it with a special guest...JAZZY!! http://twitpic.com/2omiwd about 2 hours ago via web 






    @justinbieber love love

    Naaw, vad söt! :)


    Rap-Up TV: RZA Approves Raekwon’s Justin Bieber Collaboration

    Justin Bieber justinbieber
      

     WU-TANG!! "Hard as steel...soft as cotton" http://www.rap-up.com/2010/09/14/rap-up-tv-rza-approves-raekwons-justin-bieber-collaboration/
    about 2 hours ago via web




    Hip-hop heads who questioned whether it was cool to bump the remix to Justin Bieber’s “Runaway Love” with Kanye West and Raekwon shouldn’t feel embarrassed. Raekwon’s fellow Wu-Tang Clan member RZA has given the song his stamp of approval.

    We asked Bobby Digital what he thought of the odd pairing at this weekend’s VMAs, and whether he would ever collaborate with a pop star like Justin Bieber. “I think it’s crazy and it’s great because the [sampled] song, ‘Wu-Tang Clan Ain’t Nuthing ta F’ Wit,’ is a hard song and to hear Justin Bieber on top of that song, it just shows that it’s like an old kung fu theory,” he explained. “It says, ‘Be hard as steel, soft as cotton.’ I think music allows us to do that. Like Bruce Lee said, ‘Be like water my friend.’”

    Plus, find out about RZA’s directorial debut The Man with the Iron Fist and the major star he landed for the kung fu flick, filming in Shanghai.



    Justin läppsynkroniserade hela uppträdandet?







    Justin i publiken @VMA



    Haha vad fint dom sitter båda två! :)















    haha alla ni som tittade, visst såg Justin lite förvirrad ut? :)








    Justin gillar Michelle Obama?



    Justin erkänner att han gillar Michelle Obama. Han har mycket beundran till US president Barack Obama's fru - han har till och med en stor poster av henne på sin badrums vägg.

    En vän till Justin sa: "Det låter konstigt men Justin är ett äkta fan. Han träffade Michelle Obama när han sjöng för Obama på en konsert i Whasington DC förra julen och var imponerad".

    "Han gillar att hon är så glamorös utan att se onaturlig ut eller plastig som många människor kan vara som han möter. Hon är någon som han beundrar!"


    När han tänker på 46-åriga Michelle - som har två döttrar, Malia och Sasha, med Barack - är attraktiv, så beundrar han också hennes principfasta personlighet.

    Vännen sa till The sun Newspaper: "Han gillar vad hon representerar. Hon är en stark, självständig kvinna och en bra mor. Hon är också principfast och gör mycket jobb för välgörenhet."

    Sedan han mött Obama så har han haft en vänskap med 12-åriga Malia över hennes kärlek till musik som hans manager och livvakterna har skojat med honom om hur bra dom kommer överrens.

    Michelle är inte den första äldre kvinnan som Justin erkänt att han haft en liten förälskelse över, han erkände nyss att han skulle vilja dejta pop stjärnan Cheryl Cole, Katy Perry och harry potter skådelsspelerskan Emma Watson.





    Justin i senaste Frida!





    Ellen DeGeneres Show - Justin




    BILDER VMA JUSTIN









    :)











    - http://www.mtv.com/photos/justin-biebers-vma-night/1647655/5198638/photo.jhtml




    :S

    Hejsan! Tyvärr hinner inte blogga idag men jag lovar att blogga en massa imorgon! :)

    Justin Bieber Peforms At The VMAs: An Energetic First Showing!


    Tyvärr går det inte att fixa med mitt bildredigeringsprogram med hur man kan ta kort på det han tex skriver på facebook.
    Så då får det bli med vanlig text: såhär skriver han:
    WHAT A NIGHT!! Here is the performance. THank u everyone for your support. We worked hard

    JUSTIN BIEBER PERFORMANCE VMA 2010




    JUSTIN VINNER BEST NEW ARTIST PÅ THE VMA:S



    ETT JÄTTESTORT GRATTIS TILL JUSTIN! :D


    JDB bil :)



    Haha vad skojigt! Den bilen skulle man vilja ha! :D


    Justin har inget emot uppmärksamheten!



    Justin sågs på mycket gott humör timmar efter rykten (överdrivna rykten) cirkulerat om hans flirt fest med 22-årige Maxim modellen Chanel Dudley.

    Trots att 16-åringen har haft en hektisk vecka, med sin blonda Twitter "vän" och sedan en vatten ballong-kast incident, var Justin ändå glad när han lämnade London Hotel i West Hollywood här om dagen.

    The Biebs har tydligen slagit upp Levi's pre-VMA lounge och sågs vara helt paparazzi-vänlig då hans besättning gasade upp på en närliggande gas station på La Cienega. Åskådare på bensinstationen berättar att Justin vinkade och log medan han satt i bilen. och så gjorde Justin vad vilken tonåring som helst skulle gjort - smsade våldsamt!
    -EOnline.com


    Justin twittrar:




    Justin spelar golf!



    Måste säga att han är verkligen bra! Eller är det bara tur? :)


    MTV Video Music Awards 2010
















    Snygging där! :)


    Backstage on My World tour





    haha :)


    Jonas Brothers vs Justin





    Let's face it- håret är inte anledningen varför vi älskar Jonas Brothers eller Justin Bieber. MEN, vi måste erkänna att de alla har underbart hår -från Nick's lockiga hår till Justins sidsvepta lugg, vi älskar dem alla! Om någon någonsin bad oss att välja mellan dem alla fyra, vet vi inte vad vi skulle säga!
    När MTV frågade Chloe Bridges om vem hon tyckte hade bättre hår mellan Jonas Brothers och Justin Bieber, sade hon så här: "Jo, det finns tre Jonas Brothers och en Justin. Så jag vet inte. De kan vinna, men de båda har bra hår. Det är svårt att säga. Det är som att välja mellan vanilj och choklad, gillar du den raka eller vågiga? Det är som glass."
    Vilket bra sätt att uttrycka det! Vi vet inte vem vi skulle välja heller!
    Snyggast hår, Jonas Brothers eller Justin?

    - Bop and TigerBeat


    Justin on CSI behind the scenes




    åhh längtar!!! :)


    Dj got us fallin in love again med Justin!



    Grym video :)



    Kim K:





    Håller med, hoppas han vinner :)



    MTV: "What happens in Bieber's world..."





    Justin Bieber - CSI




    Ett litet klipp från CSI! Längtar tills att få se den! :)



    Jeremy twittrar:



    Åhh! Undrar vad det kan vara!! :)


    Justin på Video Music Awards!



    Såg det tidigare idag och såklart så filmade jag det! :)
    Spola fram till 1.14 om du vill se Justin!



    "/

    Justin Bieber har blivit superstjärna på rekordkort tid och nu börjar han på allvar känna av trycket som det innebär att vara världsberömd artist.

    Den 29 augusti var han så utmattad att han kollapsade och tvingades ställa in en föreställning i New York som han skulle haft samma kväll.

    — Justin kunde inte fortsätta, han föll ihop i sängen, berättar en källa för National Enquirer.

    — Jag tror att han var psykiskt och mentalt utsliten. Han kollapsade. Han blev yr i huvudet och tuppade av. Killen lider av allvarlig utmattning, fortsätter källan.

    En vecka efter det ursprungliga konsertdatumet var Justin frisk nog att ge den show som publiken hade betalat för, men källan hävdar att flickfavoriten behöver en lång paus för att kunna återhämta sig.

    — Justin försöker visa sig tapper framför kamerorna, men han är fortfarande svag och läkarna insisterar på att han borde vila mer. Om han inte lyssnar så riskerar han att bryta ihop, säger källan.

    Den unge artisten känner dock ett ansvar för alla runt omkring honom och vill inte svika någon.

    — Han vill inte göra sin mamma besviken, inte heller sin manager eller fansen.



     Justin i LA för någon dag sen.


    Justin kastade vatten ballongen på poliser



    Justin fick lite problem innan sin utsålda show i söndags i Maryland State Fair med lite vatten ballonger. En statlig polis talesman sa att Justin "hängde runt tillsammans med sin personal" och det slutade med att de kastade vatten ballonger på två statliga poliser.

    Men oroa dig inte, Justin kommer inte gå till fängelset. Officeraren ansåg att det var onödigt att skriva upp en incidentrapport. Den statliga polisens talesman gjorde gjorde om hans agerande till "olämpligt beteende" istället.


    Justin at Halo Reach Launch Party. Los Angeles.

    Tänk dig att du ska gå och köpa ett spel, så händer allt det här, varje dag, hela tiden, jaa stackarn. Men så är det att vara känd.







    Justin i Aftonbladet!




    Spenderar $3.000 på shopping!




    Justin måste tydligen ha pengar att bränna! Han spenderade $ 3.000 under ett nyligen shoppingrunda i New York!

    Enligt America's Life & Style magazine, köpte Justin jackor, jeans och underkläder från trendiga butiken G-Star.

    Nya rapporter hävdade att Justin har förlorat 10 pounds - och nyligen haft en skrämmande kollaps. "Om han inte är försiktig, är framgång kommer att förgöra honom".

    - Showbizspy



    En kille i Idol sjöng Baby



    hmm... Ja vad tycker ni? Är orginalet bättre? ;)

    Justin och Taylor i Glitter

    Justin är med på omslaget till den senaste Glitter-tidningen!
    I numret finns också både Justins och Taylors addresser som man kan skicka brev till.







     
    JUSTIN BIEBER
    PO Box 578 Wittman. AZ
    Household Carina Bieber
    USA




    TAYLOR LAUTNER
    PO Box 802798
    Valencia CA 91380 - 2798
    USA


    Och som ni kanske ser på omslaget så finns det även ett test - Vem gillar du? - Edward vs Jacob.


    DAGENS LÅT AV JUSTIN




    Vad händer

    i Taylors liv just nu??
    Det har knappt blivit någon bloggning alls om honom på ett tag! Men det har inte hänt så mycket för tillfället som har med honom att göra, men så fort vi får reda på något så blir det bloggning! Promise! :)




    Några nya bilder:













    På min sweetie Justin Drew Bieber! ♥


    haha :D




    Tidigare hade Justin lurat Jessica Jarrell, och nu så ville hon ge tillbaka. Efter att Justin framfört Baby på sin konsert i Maryland State Fair i söndags så gav hon tillbaka, se klippet så ser ni vad som hände! :)



    Justin on Ellen






    Om du ser Justin på gatan:



    Justin uppmuntrar sina fans att komma fram och hälsa på honom när de ser honom. Under en intervju för oktobernumret av Teen Vogue, som kommer ut den den 14 september, frågades han om hans fans som kanske ser honom på gatan,

    "Bara prata med mig. Fråga mig hur jag mår". "Presentera dig själv istället för att skrika," Justin! Justin! Justin! Kan jag få ta en bild? "
    Förklarde Justin.

    Ändå var han tvungen att varna sina fans om en sak och säger "Kom inte fram till mig medan jag äter. Hur skulle du vilja att jag kom in i ditt hus och började ta bilder av dig när du äter? Jag hatar det. "




    Justin twittrar video :)



    justinbieber
       http://twitvid.com/D0BNT - Here it Is @jonmchu ! were tight. STEP UP 3D was tight but look at @kennyhamilton and his amazing technique hah


    Haha :)


    Justin twittrar om CSI

     Im a BAD MAN...haha. CSI premieres Sept 23rd!


    One less lonely boy



    hahah :D




    Justin twittrar





    Husvagns grejen



    Äntligen så har hela grejen med husvagns-fiaskot avslutats och som vanligt gjorde Taylor det med klass ;)

    Ni som inte är upptaterade om det här med husvagnen så ska jag berätta lite snabbt:

    Taylor hade beställt en husvagn för 300.000 $ för att använda som sitt omklädningsrum på inspelningengen av abduction. De misslyckades att leverade husvagnen i tid, och därför stämde Taylor dem.
    När husvagnsföretaget blev stämda så kom ägaren till företaget på den löjliga idén att han och Taylor skulle ha en armhävnings-tävling istället för att låta en domstol lösa fallet. Den som förlorade skulle betala 40,000 $ till välgörenhet.

    Nu var ju Taylor mycket mer profetionell än ägaren till företaget, McMahon. Taylor sa nej till förslaget och istället donerar han ändå 40,000 $ till Lollipop Theater Network. En organisation som tar filmer som går just nu på bio, till barn som är inlagda på sjukhus.


    Amirs svar på frågestunden!



    Nickelodeon




    Justins röst?



    Någon gissar på att Justins röst kommer låta såhär om flera år, Jag hoppas och tror inte att den kommer låta så.
    What do you think?


    Beat #2 -"Baby" - DJplaceboing



    Tycker låten är bra faktiskt, sitter här och diggar till den ;)
    Har aldrig tänkt på att Drake är med! :D


    GRATTIS JUSTIN!

    Ja, man får väl Grattulera Justin till 5 miljoner följare på Twitter! Ja och vi behöver inte prata om hur få jag har!




    Resultatet

    Förut kunde man gå in på MakeMineMilk Callenge's facebook sida och gissa hur lång tid det tog för Justin att Dricka upp den, någon som gissade förut?
    Jag och Amanda gissade inte så bra kan man säga, vi trodde att det skulle vara 16 sek!




    Bok Omslag till First step to forever


    Åh Vad söt han är! Så är den lila oxå, hans favorit färg, jätte snyggt ;)

    Förlåt för inläggen där lite längre ner, jag håller på att fixa med den nya menyn över Headern, Vad tycker ni om den?:)





    Justin Bieber







    Tryck på någon av Kategorierna precis här över ♥


    Korea photoshoot, med Taylor och Kristen






    Photoshoot Sessions

    Klicka på Bilderna för att få dom större












    Nu ska jag verkligen sattsa på Bloggningen!

    Hej! Jag ska verkligen sattsa på bloggningen nu! Det tycker jag Tilda & Amanda också borde göra!
    Men jag tänkte fixa lite mer med designen och så nu:) Bye!

    Christian Beadles twittrar

     

     


    Hello Kitty


    Jag älskar varulvar, det gör Hello Kitty också, söt :)


    Taylor med på Toda Teen's Omslag (Brazil)






    Justin twittrar





    Justin spelar basket




    Ikoner


    173 x 219






    173 x 260



    Så här sätter du in dom:

    1. Logga in på din blogg
    2. Tryck på design, sen kodmall
    3. Skrolla ner en liten bit tills du ser det här :  <div id="side">
    4. Någonstans där klistrar du in en av koderna som finns i rutorna!
    När du ska kopiera koden i rutorna, kan du trycka i rutan, sedan på ctrl + a (för att markera) och sen ctrl + c (för att kopiera)

    Hoppas du förstår om du får problem med det kan du skicka en liten kommentar att du inte förstår, så förklarar jag det lite tydligare




    Justin och Demi i en duett?



    Demi säger att hon vill göra en duett med hennes bff Miley cyrus för hennes nästa album. "Vi pratade om att göra en duo tillsammans, som en akustisk eller något", avslöjar Demi. "Det skulle vara riktigt kul att göra det med henne. Hon är en av mina bästa vänner och hon är otroligt talangfull, så jag vill gärna ha med henne i albumet."

    Vem är den nästa kändisen på Demi's lista? Jo, Justin! "Han är en riktigt söt unge", säger hon. "Jag vill gärna arbeta med honom. Min lillasyster älskar honom och jag är ett fan, så jag antar att man kan säga att jag har "Bieber Fever".

    Never let you go :)

    Hej, jag vill jätte hjärna att ni kollar på det här, det är jag när jag sjunger!
    (Förlåt Tilda och Amanda om ni inte tycker om att jag lägger upp den, säg till då)
    Det handlar om Justin faktiskt, Älskar dig Justin




    Justin i senaste Frida



    Hittade bilden på en grym blogg om Justin :)


    never let you go text

     

    oohhh noo, ohh noo, ohhh
    they say that hate has been sent
    so let loose the talk of love
    before that, i thought a kiss
    baby give me one last hug

    theres a dream
    that i’ve been chasing
    want so badly for it to be reality
    and when you hold my hand
    then i understand
    that its meant to be

    cuz baby when you’re with me
    its like an angel came by, and took my to heaven
    (like you took me to heaven)
    cuz when i stare in your eyes
    it couldnt be better

    so let the music it blast
    we gon’ do our dance
    praise the doubters on
    they dont matter at all
    cuz this lifes to long
    and its much to strong
    so baby no for sho’
    ill never let you go

    i got my favorite girl
    not feelin’ no pain
    (no pain, no pain, no pain)
    oh no, dont have a care in the world
    why would i, when you are here
    theres a moments i’ve been chasin
    and i finally caught it out on this floor

    baby, theres no hesitation,
    no reservation by taking a chance and more
    ohh noo, because

    its like an angel came by, and took my to heaven
    (like you took me to heaven)
    cuz when i stare in your eyes
    it couldnt be better
    (i dont want to go, no no no)
    so let the music it blast
    we gon’ do our dance
    praise the doubters on
    they dont matter at all
    cuz this lifes to long
    and this loves to strong
    so baby no for sho’
    ill never let you go

    its like an angel came by, and took my to heaven
    (like you took me to heaven)
    cuz when i stare in your eyes
    it couldnt be better
    (i dont want you to go, no, no, so)

    take my hand, lets just dance
    watch my feet, follow me
    dont be scared, girl im here
    if you didnt know, this is loooovee

    (so let the music it blast)
    (we gon’ do our dance)
    (praise the doubters on)
    (they dont matter at all)
    (cuz this lifes to long)
    (and its much to strong)
    (so baby no for sho’)
    (ill never let you go)

    ill never let you go, gooooo
    ill never let you go,

    (oh yeah, oh yeah)

    ohhhh

    ill never let you go,
    ohh no, ohh noo, ohhh





    .


    I ♥ Taylor



    Källa: http://taylorlautnerdaily.blogg.se/


    MTV MUSIC AWARDS



    Jag tror att Mtv VMA går på en måndag 13/9 kl 22.00 Så glöm inte att sätta er och kolla på det då :D


    Justins konsert i New York




    Gilla



    Gå in här och logga in på din youtube användare, och tryck på gilla, kom igen!? :)



    RÖSTA PÅ JUSTIN

    RÖSTA RÖSTA RÖSTA OM O OM IGEN PÅ JUSTIN TILL MTV:S VMA FÖR BÄSTA NYA ARTIST! :D

    (Tryck på bilden för att komma till sidan där du röstar på JUSTIN - BABY)




    Den här hösten

    Det har ju sagts att Twilights sista del Breaking Dawn ska börja filmas nu i höst. Exakt när vet jag inte.

    Den sista bok skriven av Stephanie Meyer kommer att delas upp i två filmer och kommer vi kommer ju att få Robert Pattinson, Taylor Latner och Kristen Stewart i våra favoritkaraktärer vampyr, varulv och bara människa eller ja kommer Bella sålänge hon lever vara människa? Resten av skådespelarna i i familjen Cullen spelas ju av Peter Facinelli som Carlisle, Elizabeth Reaser som Esme, Jackson Rathbone som Jasper, Reed Nikki som Rosalie, Ashley Greene som Alice och Kellan Lutz som Emmett.






    Och Taylor den snygge då i miniatyr. ;)


    Shaq vs. Justin

    justinbieber

    1. im sorry but everytime I watch this just makes me laugh. so epic. @the_real_SHAQ is the man! http://www.youtube.com/watch?v=0Ss-EJfXLaA    ↓





    2010 31 augusti NYC bilder













    Justin Bieber uppträdde i Madison Square Garden i New York häromdagen. Och uppträdde då med Miley Cyrus med låten Overboard som han egentligen har med Jessica Jarrel, men som inte var med på konserten.


    Sista bilden tycker jag är lite överdriven va? Det är ju fel tjej han håller om. :O ;)




    Grease med Justin rykte, falskt?


    Rykten har gått runt som Justin vill vara stjärna i nyinspelningar av både Grease och Tillbaka till framtiden.
    PerezHilton rapporterar att det inte bara det att dessa projekt inte är vid horisonten, men också att Justin inte ens riktigt nämnde dem.

    En källa säger: "De saker om Tillbaka till framtiden och Grease har han aldrig sagt, och vi har ingen aning om var de kom från. Även citaten är falska. "

    - Justinbieber.bz

    Jaha..Då kan det alltså vara falskt att Justin vill vara med i Grease och Tillbaka till framtiden..Vi får väl vänta och se vad som händer!



    MADISON SQUARE GARDEN, NEW YORK, 31 AUGUSTI






















    '




    Är man stor måste man vara snäll





    Blir lite seg bloggning från mig

    JUSTIN I GREASE FILM?

    Justin Bieber bär på en dröm om att få göra en nyinspelning av musikalklassikern "Grease" tillsammans med Miley Cyrus.

    1978 spelade John Travolta 50-talshunken Danny Zuko, och nu vill 16-årige Justin ta över stafettpinnen.

    — Det hade varit kul. Det har blivit mycket prat om det genom åren och det hade varit helt fantastiskt att få spela Danny, säger han till The Sun.

    Justin har även en bestämd uppfattning om vem som borde få rollen som hans kärleksintresse Sandy, som spelas av Olivia Newton John i originalfilmen.

    — Jag skulle välja Miley Cyrus, utan tvekan. Hon kan sjunga, dansa och är dessutom skådespelerska.

    Den unge flickfavoriten har fler namn på önskelistan. Han hade även gillat att se den skotska sångsensationen Susan Boyle i en av rollerna.

    — Jag vill ha bra människor med i filmen. Hade inte Susan Boyle varit fantastisk i rollen som rektor McGee? Vi skulle bara behöva få in i manuset att hon ska brista ut i sång, säger Justin.


    Vad tycker ni om att Justin kanske ska vara med i en ny Grease film?

    Jag tycker ärligt talat att det skulle vara riktigt roligt! Jag älskar ju den filmen! ;) Brukar ofta titta på den när jag är sjuk o hemma, som jag är nu...Men såg den förra veckan typ så att är inte så sugen på att se den nu... Men enligt mig skulle det vara kul!


     


    RSS 2.0